DSF Jylland

Der er IPSC pistol match i Dall, planlagt som level II, lørdag den 11/7, planlagt 6 stages. Største kaliber er .45.

Vi fortsætter med de mindre squads og 2 rotationer (formiddag og eftermiddag).

Læs DSF retningslinier for matches ifm. COVID-19 inden matchen. Medbring egne handsker til brug under opsætning og nedtagning. Der er ingen fælles briefing inden matchen, og ingen resultatfremlægning efter matchen.

Squad 1-3 møder kl. 08:00, på henholdsvis afsnit E, H og J, og går straks i gang med at bygge. De skyder 6 stages indtil 12:30

Squad 4-6 møder kl. 12:30, på henholdsvis afsnit E, H og J, og går straks i gang med at skyde. De skyder 6 stages indtil 16:00, hvor de river stages ned, og pakker sammen.

For øge muligheden for at banerne bliver afviklet effektivt kører vi med faste RO'er på hver stage i hver rotation. Det betyder at RO'erne møder kl. 8 og er færdige kl. 16. RO'er kommer til at arbejde formiddag og skyde eftermiddag, eller omvendt. RO'er bedes derfor krydse af, at de er indforstået med at arbejde som RO'er under disse betingelser. RO'er skal denne gang ikke betale match fee.

Vi har reserveret 12 slots til RO'er i matchen.

RO fordeling

Formiddag

Stage 1+2: Lars Olesen, Claus Rittig

Stage 3+4: Sissal Skaale, Mikael Jakobsen (scorekeeper)

Stage 5+6: Tim Riise, Arne Busch

Eftermiddag

Stage 1+2: Bo Stampe Madsen, Jens Arnfast

Stage 3+4: Kim Frandsen, Mads Peter Bach

Stage 5+6: Kenneth Ammentorp, Peter Davis

 

Der vil være mulighed for at krydse af om man ønsker at skyde formiddag eller eftermiddag - men af hensyn til at få det hele til at gå op, så kan vi ikke garantere at ønsket kan imødekommes for alle, og det samme gælder for squadding ønsker.

Betaling skal ske inden matchen, per mobilepay til 7684CB når du får mail om hvilken squad du er på.

Tilmelding foregår via online tilmelding, som åbner tirsdag 30/06 kl. 20:00

Liste over tilmeldte deltagere kan ses her.

Match fee er 80,-

Tilmelding lukker d. 8/7 kl. 23:59. I vil modtage en bekræftelse pr. email på jeres tilmelding. I mailen er links til at melde fra matchen, hvis I skulle blive forhindret.

For ikke at få for meget robot-genereret spam anvendes en såkaldt "captcha" første gang man tilmelder sig. Hvis du har problemer med at læse de to ord der skal skrives i kodefeltet, så trykker du bare på den røde "recycle" knap over højtaler knappen, indtil du får noget du kan læse. Hvis du trykker på højtaler knappen får du i stedet læst to ord op du skal taste ind.

Adressen er Aalborg Skyttekreds' baner i Dall, Furdalsvej 15, 9230 Svenstrup J.