DSF Region Vest

Team Vest indbyder til Level II IPSC pistol match i Struer: ”The Pew-Pew Ding-Ding Match Part 5”, lørdag d. 4. maj 2024.
 
En eksklusiv match for op til 30 deltagere. Afviklingen kommer til at foregå som et mix af Baltic Storm og Quickborn: 2 squads á 15 personer, som skyder samtidigt på 2 x 25 m baneafsnit.
Gennem dagen skal skytterne løbende hjælpe med at ombygge banerne, så vi få skudt 10 stages.
 
Største kaliber til denne match er cal. .45.
 
Vi bygger det meste dagen før, så vi har minimalt byg om morgenen. Første skud falder kl. 09.00. Mødetid kl 08.30 – be there!
 
Hvis du ønsker at blive squaddet med en bestemt skytte så skriv navnet i tilmeldingsformularen.
 
Da alle skal have mulighed for at skyde, så har vi ikke faste RO'er til at stå på hvert afsnit. RO'erne indgår i squad som alle andre "som i de gode gamle dage i Dall". 
 
Tilmelding foregår online på Jylland.dsf.dk, som åbner lørdag den 13. april kl. 20.00.

Liste over tilmeldte deltagere kan ses her.

 

Tilmelding lukker torsdag d. 2/5 kl. 23:59. Hvis matchen bliver udsolgt placeres tilmeldinger på en venteliste. I vil modtage en bekræftelse pr. email på jeres tilmelding. I mailen er links til at melde fra matchen, hvis I skulle blive forhindret.
Vi satser på at skyde fra kl. 09.00-17.00.
 
Match fee er 150kr, som betales på dagen via mobilpay eller kontant. RO'er betaler ikke. Prisen er inkl. grillpølser og en sodavand i frokostpausen.
 
 
D V C
Kim & Kristian

 

 

 


For ikke at få for meget robot-genereret spam anvendes en såkaldt "captcha" første gang man tilmelder sig. Hvis du har problemer med at læse de to ord der skal skrives i kodefeltet, så trykker du bare på den røde "recycle" knap over højtaler knappen, indtil du får noget du kan læse. Hvis du trykker på højtaler knappen får du i stedet læst to ord op du skal taste ind.

Adressen er Struer Skyttekreds, Havnevej 24, 7600 Struer