Vi starter op med Steel Challenge i Jylland, med Aalborg Skyttekreds som vært. Første gang lørdag 26/5.

Der skydes 4 stages, vi har ikke afgjort hvilke endnu. Hvis det viser sig at der er plads i tidsplanen, vil vi tilbyde flere stages ved kommende matches.

Der er mulighed for at skyde op til 2 divisioner per skytte. Pris per omgang er 80,-

Det er muligt at skyde følgende divisioner:

  • .22 Standard
  • .22 Open
  • Standard
  • Open
  • Production
  • Revolver

Dvs. ingen Classic division eller Production Optics, men disse kan skyde i hhv. Standard og Open.

.22 starter fra 45 grader, og behøver derfor ikke trækhylster. Hvis du vil tilmelde dig i en .22 division, så vælg hhv. Standard eller Open og sæt kryds i .22

Ligesom ved vores IPSC mini-matches er der ikke nogen præmier.

Skydetiden er delt op i 4 blokke A & B (09:00 - 12:20) samt C & D (12:20 - 15:40). For at vi på den ene side har hjælpere nok, dels at man kan koncentrere sig om at skyde når man skal skyde, så starter vi op med, at man skyder i en blok og arbejder i den anden. Dvs. hvis man skyder i blok A, så arbejder man i blok B som RO eller hjælper, og vice-versa, og på samme måde for blok C og D.

Mødetiden er 20 minutter før, hhv. 08:40 og 12:00.

For at kunne se hvor stor interessen er på forhånd åbner vi for tilmelding fredag d. 11/5 kl. 20:00. Hvis der ikke er deltagere nok, forbeholder vi os ret til at aflyse. Tilmelding lukker torsdag d. 24/5.

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Der kræves DSF A eller B licens for at deltage. Der kan kun benyttes kalibre op til .38. Der må ikke anvendes Magnum. Der må ikke anvendes Wadcutter! Minimum projektil mundingshastighed: 200 m/sek.